NORGES LASTEBILEIER-FORBUND

OM OSS

 


Reitrans as ble dannet i 2003. Vi sysselsetter i dag 25 årsverk med basis i vår transport virksomhet som omhandler anleggstransport og transport av nye biler. Vi er etablert inne på Drammen havn med kontorer og eget verksted.

 

 

Jørn Reiersen stiftet Reitrans as i 2003, etter at han solgte seg ut i Reiersen Transport as, som hadde røtter tilbake til 1963. En del av avtalen for utkjøpet var den gang at porteføljen for Motortransport, i dag Autolink, skulle følge han og det nye selskapet. Dette er det bygget videre på . Jørn Reiersen begynte allerede i 1986 og transportere biler ut fra Drammen havn gjennom sitt samarbeid med Motortransport. Transport av biler er fortsatt en betydelig del av vår virksomhet gjennom vårt langvarige og gode samarbeid med Autolink. Vi leverer også transport tjenester til anleggsbransjen med våre tippvogntog og kan om ønskelig utføre opplasting med våre Hjullastere/Gravemaskiner.

 

Vår kjernevirksomhet er transport av nye biler og anleggstransport. Vi kjøper også opp brukte lastebiler og anleggsmaskiner for eksport.